Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Inspirationsweekend Trädgård, våren 2018
Mariestad, Kinnekulle och Läckö Slott

Välkommen till Vänerns pärla, Mariestad, som bjuder in till inspirationsweekend i trädgårdsdesign med fokus på historiska trädgårdar. Du lyssnar till föreläsningar och upplever Läckö Slottsträdgård och Hellekis Säteri på nära håll, samtidigt som du njuter av vällagad, säsongsinspirerad mat tillagad av närproducerade råvaror. 

Ankomst på fredagen till Mariestad. Salladslunch, föreläsning och samtal samt stadsvandring i stadens gröna rum. Gemensam middag. På lördagen åker ni buss till Läckö Slott där trädgårdsmästare Simon Irvine tar emot och berättar om arbetet i slottsträdgården. Lunch på Restaurang Hvita Hjorten. Därefter går resan till Kinnekulle och Hellekis Säteri där parken visas. Åter till Mariestad, gemensam middag. Helgen avslutas på söndagen efter frukost med en sammanfattande föreläsning/diskussion. 

Kursledare är Mattias Gustafsson, egenföretagare inom trädgårdsdesign och trädgårdsarkitektur, med ett specialintresse för trädgårdshistoriska miljöer. 

Läs hela programmet här!

Boka din plats redan idag! Maila oss, info@discoverswedentours.se eller ring, 0511-502 46.

Pris SEK 4 900 inkl. boende och måltider samt alla utflykter.
Resan till och från Mariestad ingår ej. Minimum 15, max 30 personer.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan vid för få anmälningar.

Resan arrangeras av/är ett samarbete mellan Dacapo Mariestad, Mariestads Turistbyrå, Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle samt Discover Sweden Tours.

Mattias Gustafsson- kursledare

Mattias vill ge dig en stunds avkoppling i vacker och stressfri miljö där möjligheten ges att utveckla och stärka medvetandet och känslan för trädgårdsrummet i en trädgårdshistorisk kontext.
Mattias följer med som kursledare under hela helgen.